Gratis stresscoaching voor UTA-personeel

UTA-werknemers met teveel werkdruk en stress kunnen anoniem bij CSR terecht voor gratis advies en begeleiding bij stress en stressklachten of burn-out.

Persoonlijke coaching op maat
CSR Centrum heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de bouw. Onze CSR-stresscoaches weten waar ze het over hebben en er wordt niet onnodig gepsychologiseerd. We hebben geen wachtlijsten en er zit altijd een CSR-stresscoach in de buurt.

Let op: niet al onze coaches kunnen deze gratis coaching bieden. Bel dus altijd eerst even met ons hoofdkantoor. 
Telefoonnummer: 0800 - 02 31 773

Meer dan 1500 werknemers uit de bouwsector gingen je voor bij het volgen van een coachingstraject. 99% van hen gaf aan tevreden tot zeer tevreden te zijn over de coaching. 

Aanmelden
De coaching start met een telefonische intake (15 minuten) door een medewerker van CSR Centrum. Zij verwijst (als je wilt in overleg) je vervolgens naar een CSR-coach bij jou in de buurt. Neem dus altijd eerst even met CSR Centrum contact op, voordat je zelf via onze website een coach benadert. 

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel 0800 - 02 31 773 of stuur een mailtje naar info@csrcentrum.nl
 

Stress uit de bouw
UTA (Uitvoerend Technisch Administratief) -medewerkers met te veel werkdruk en stress hebben vanuit de CAO Bouwnijverheid recht op gratis advies en begeleiding. Op deze website vind je meer informatie over de begeleiding, stress-signalen en kun je een stresstest doen. CSR Centrum, specialist op dit gebied, voert deze stresscoaching uit in opdracht van Volandis (voorheen Stichting Arbouw).